Mijn favoriete Hotspots in Zandvoort en Amsterdam heb ik voor jou geselecteerd,  in mijn Gina’s Favourites Map. Deze is vormgegeven in een leuke uitvouwbare map met plattegrond, leuke Tips en weetjes.

Voor een gezellig dagje Amsterdam of een heerlijke strand dag in Zandvoort aan Zee mag Gina’s Favourites Map niet ontbreken.

Gina’s Favourites Map is  gratis af te halen bij verschillende locaties in Zandvoort of Amsterdam.

Zal mij even voorstellen mijn naam is Gina Petula, ben ondernemer en geboren en getogen in Amsterdam. Ik hou ontzettend van het leven en geniet graag van alles wat erbij hoort, zoals  Muziek, Dansen, Zee, Winkelen, Inspiratie, Cultuur, Mensen ontmoeten en het bezoeken van de leukste plaatsen.

Ik heb daardoor vrienden over de hele Wereld. De leukte reis ervaring vind ik de adviezen van een lokale vriend. Als ik een keertje in jouw stad ben hoop ik dat jij ook alle leukste Hotspots met mij zal delen.

Gina’s Favourites Map ” is bedoeld om mensen te verbinden met elkaar. Om samen onvergetelijke herinneringen te maken en vooral te genieten van de leukste plaatsen, activiteiten, winkels, restaurants en informatie. Ik selecteer deze persoonlijk en vooral uit mijn eigen beleving!

Daarom noem ik ze trots “Gina’s Favourites Hotspots” omdat ik het graag wil delen met Love & Happiness.

 Zo zijn mijn Gina’s Favourites Maps ontstaan…

Jarenlang heb ik met toeristen gewerkt in de binnenstad van Amsterdam, Curaçao en nu in Zandvoort, en deelde altijd graag mijn favoriete plaatsen, restaurants en tips en schreef het zelfs op!

In mijn eerste jaar 2016 in de verkoopkiosk in Zandvoort was ik een van de eerste aanspreekpunten. De gehele dag kreeg ik allerlei vragen over praktische zaken zoals pinautomaat en toilet, maar zeker ook over waar zijn de Zandsculpturen? Wat is er te doen? Waar kan ik nou lekker eten?

Ik sta heel graag mensen te woord maar dit waren echt heel veel vragen, elke dag honderden mensen. Zo is het idee geboren van “Gina Favourites Hotspots Zandvoort” om alles te verzamelen en vorm te geven in een uitvouwbare map met een plattegrond en mijn favoriete Hotspots van Zandvoort.

De eerste uitgave was in 2017 met “Gina Favourites Hotspots Zandvoort”  en was een groot succes! In 2021 zijn we met de vijfde uitgave begonnen van “Gina Favourites Hotspots Zandvoort” met daarin opgenomen een Zandvoort-Amsterdam Beach Tour met een route langs de originele vissershuisjes van Zandvoort.

 “Gina Favourites Hotspots Zandvoort & Amsterdam ” wordt ook door alle hotels en pensions in Zandvoort verspreid.

In oktober 2017 ben ik tevens begonnen met een verkooppunt op de prins Hendrikkade 5 te Amsterdam, op 2 minuten  loopafstand van het Centraal Station. Een ontzettend druk punt met veel toeristen en uiteraard heel veel vragen.

Dus kon het niet uitblijven om een “Gina Favourites Hotspots Amsterdam” te maken van mijn eigen stad Amsterdam.

k vind het ontzettend leuk om de mensen over de hotspots en uitjes van mijn stad Amsterdam te informeren, en ben heel trots dat ik dat nu op papier kan zetten, zodat iedere toerist gebruik kan maken van mijn originele kijk op de prachtige stad Amsterdam.

Het lijkt mij erg gezellig om in contact te blijven via @ istagram of social media. Stuur mij jouw leukste foto momenten van het bezoeken van een van mijn hotspots in Amsterdam of Zandvoort.

xxx

Gina Petula