Gina’s Favourites

Welkom bij “Gina’s Favourites “ mijn naam is Gina Petula, ondernemer & Spiritueel Coach,  geboren en getogen in Amsterdam, woon in Zandvoort aan Zee

Ik omschrijf mezelf graag als een Dreamcatcher!

Waan jezelf in Gypsy Ibiza sfeer van mijn gezellige Feel Good Shop “Gina’s Favourites “ aan de boulevard van Zandvoort,  waar ik prachtige Dromenvangers, leuke Feel Good Artikelen zoals stenen en wierook, Bohemian Accessoires en de leukste Souvenirs verkoop.

Op jonge leeftijd wist ik al dat ik later mensen ging motiveren en een eigen bedrijf ging beginnen. Ik nam wel eens een eigen radioprogramma op met bijbehorende Goed Nieuws Krant, die ik vervolgens aan de buren verkocht en speelde graag winkeltje.  Mijn start was dan ook Kweekschool voor de Handel in Amsterdam, waar mijn ondernemersgeest verder werd ontwikkeld!

Na verschillende opleidingen in Spiritualiteit werk ik al meer dan 20 jaar  met mijn inzichten als Spiritueel coach en gebruik daarvoor o.a. Tarot Kaarten & Godinnenkaarten. 

Mijn streven in mijn werk is om mensen te motiveren over zichzelf en hun eigen kwaliteiten zodat ze daarmee het beste uit hun leven kunnen halen om te kunnen genieten! 

Dansend ga ik door het leven

Ik hou ontzettend van het leven en geniet graag van alles wat erbij hoort, zoals Muziek, dansen, Zee, Winkelen, Inspiratie, Cultuur, mensen ontmoeten en het bezoeken van de leukste plaatsen. Daarom ga ik graag dansend door het leven!

Ik heb veel gereisd en vooral met mijn hondje Happy, woonde een paar jaar op Curaçao & st. Petersburg, Rusland. Het was een geweldige ervaring om op deze twee uiteenlopende plaatsen te wonen maar ben ook weer heel Happy om terug te zijn in mijn vertrouwde landje Holland.

Jarenlang heb ik met toeristen gewerkt in de binnenstad van Amsterdam, Curaçao en nu in Zandvoort, en deelde altijd graag mijn favoriete plaatsen, restaurants en tips en schreef het zelfs op!

 Zo zijn mijn Gina’s Favourites Maps  in 2017 ontstaan.

Gina’s Favourites Map

“Gina’s Favourites Map ” is bedoeld om mensen te verbinden met elkaar. Om samen onvergetelijke herinneringen te maken en vooral te genieten van de leukste plaatsen, activiteiten, winkels, restaurants en informatie. Ik selecteer deze persoonlijk en vooral uit mijn eigen beleving!

Daarom noem ik ze trots Gina’s Favourites hotspots omdat ik het graag wil delen met Love & Happiness.

Gina Petula & Happy